Youtube views kopen

YouTube views kopen is de beste aankoop die u in lange tijd heeft gedaan of die u in de komende tijd zal doen. Dit klinkt misschien arrogant, of misschien zelfs grappig, maar het is de absolute waarheid.

Iedereen droomt van veel views op het YouTube kanaal. Zo kunt u er immers geld mee verdienen. Helaas is het zo dat het niet heel eenvoudig is om aan zo veel YouTube views te komen dat u er daadwerkelijk een leuk centje aan over kunt houden.

Views kopen is dé manier om uw YouTube-kanaal te laten groeien naar een formaat waar u echt iets aan heeft en vaak is het zelfs de enige manier om te laten weten dat uw kanaal bestaat. Weet u dat er dagelijks wereldwijd 2 miljard video’s op YouTube worden bekeken, dat er dagelijks 17.280 video’s worden geüpload en dat er honderden miljoenen video’s worden bekeken met een mobiel toestel? Wanneer u organische views wilt krijgen, dan is het nodig om uzelf onder de aandacht te brengen en dit doet u het best door YouTube views te kopen.

Prijzen

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij bieden een service die aansluit op wat uw wensen zijn. Al veel mensen hebben besloten om views te kopen bij ons.
Kies een van de onderstaande mogelijkheden.

Veilig en snel betalen met Ideal, Bancontact, Sofort, Belfius, KBC/CBC en Bitcoin.
facebook likes kopen betaalmethoden

Bliksemsnel

Binnen enkelen dagen of zelfs uren levering

Veilig en vertrouwd

100% echte accounts en veilig levering

+10.000 klanten

Ruim 10.000 klanten vertrouwden sinds 2012

Kwaliteitsgarantie

100% Leveringsgarantie of geld terug

+5 jaar ervaring

Al meer dan 6 jaar ervaring

Nederlandse bedrijf

Nederlandstalige ondersteuning

Views kopen als bewijs van kwaliteit

Iemand die gewoon wat aan het rondneuzen is op YouTube zal geen video’s bekijken die maar 10 views hebben. Deze video’s zijn, volgens de standaard gedachtegang, duidelijk oninteressant en van slechte kwaliteit. De YouTube-surfer zal bewust zoeken naar video’s met veel views, want dat zijn de video’s die men niet wil missen!

Het aantal views heeft dus een enorme invloed op andere kijkers en of zij het de moeite waard vinden om de content ook te bekijken. Zij kijken eerder naar views dan naar de titel of bijvoorbeeld de thumbnail. U kunt YouTube views kopen om hiermee te laten zien dat uw videocontent echt de moeite waard is. De rest gaat dan natuurlijk vanzelf.

Wordt mijn video echt door echte mensen bekeken?

Jazeker! In tegenstelling tot veel andere bedrijven waar u YouTube views kunt kopen bieden wij u wél de garantie dat alle views daadwerkelijk echte views zijn. Wij vinden het belangrijk dat u gebruik kunt maken van een betrouwbare, eerlijke en effectieve service.

Wij garanderen dan ook de veiligheid van onze dienstverlening. U kunt bij ons uitsluitend YouTube views kopen die afkomstig zijn van échte mensen.

De voordelen van views kopen bij Likeskopen.nl

Wij bieden u een zeer complete service wanneer u YouTube views wilt kopen. Wij bieden u zeer interessante voordelen, zoals:

  • U krijgt zo veel YouTube views dat uw video’s direct heel geloofwaardig zijn.
  • Het grote aantal views spoort anderen aan om de content ook te bekijken.
  • De kijkers komen binnen vanaf social media sites.
  • De YouTube views zorgen voor een betere ranking in YouTube én Google.
  • Wij bieden uitsluitend échte views en maken geen gebruik van bots.
  • U krijgt gegarandeerd waar u om vraagt en wij leveren altijd meer dan u bestelt.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Likeskopen.nl. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

Waarom zou ik YouTube views kopen?
Er zijn veel redenen te noemen om YouTube views te kopen. Op de eerste plaats is het zo dat meer views zorgen voor ook weer meer nieuwe views. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat mensen meer vertrouwen hebben in het delen van video’s met veel views dan in het delen van video’s met weinig views.

Een andere goede reden om YouTube views te kopen ligt op het gebied van SEO. Goed bekeken video’s ranken over het algemeen beter in zoekmachines, zoals Google, dan slecht bekeken video’s. Door YouTube views te kopen verhoogt u ook de positie van de video in de YouTube omgeving zelf. Hierdoor krijgt u ook weer meer views.

Blijven de YouTube views staan?
Ja, wij zorgen voor permanente YouTube views. Veel concurrerende bedrijven waar u YouTube views kunt kopen realiseren nep views de na een tijd vanzelf weer verdwijnen. Dit doet uw YouTube-kanaal eerder kwaad dan goed. Wij zorgen voor views van échte mensen en wij blijven uw video promoten tot wij het aantal views voor u hebben bereikt dat u wilde hebben. Hierbij garanderen wij dat de YouTube views altijd blijven staan.

Komen de YouTube views in één keer binnen?
Nee, er komen steeds nieuwe YouTube views bij. Wij promoten uw video bij echte mensen en niet iedereen merkt de video natuurlijk op hetzelfde moment op. Dit betekent dat niet iedereen de video op hetzelfde moment krijgt. U zult dan ook niet binnen een seconde duizend extra views hebben verkregen. Het gaat uitsluitend om echte views en de mensen bepalen natuurlijk zelf wanneer zij uw video bekijken. Wij promoten uw video onder meer via social media kanalen.

Krijg ik een betere ranking door de views?
Ja, de YouTube views zullen ervoor zorgen dat uw video beter gewaardeerd wordt. Hierdoor zal deze ook beter gaan ranken in algemene zoekmachines én in de YouTube zoekfunctie.

Is YouTube views kopen wel veilig?
Nee, u loopt geen enkel risico door YouTube views te kopen. Wij zijn al veel klanten van dienst geweest met het realiseren van het gewenste aantal views en het is nooit voorgekomen dat een klant door onze service in de problemen is geraakt. Dit kan wel gebeuren wanneer er bots of nep kijkers worden ingezet om de views te verkrijgen, zoals veel andere bedrijven dit doen. Wij garanderen u uitsluitend views van échte mensen en hiermee loopt u in geen geval risico.