Facebook Likes

Facebook likes voor je Facebook pagina, foto, status en wedstrijden.
Snel en vertrouwd likes kopen bij de nummer 1 van Nederland!

Prijzen

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij bieden een service die aansluit op wat uw wensen zijn. Al veel mensen hebben besloten om likes te kopen bij ons.
Kies een van de onderstaande mogelijkheden.

Veilig en snel betalen met Ideal, Bancontact, Sofort, Belfius, KBC/CBC en Bitcoin.
facebook likes kopen betaalmethoden

Bliksemsnel

Binnen enkelen dagen of zelfs uren levering

Veilig en vertrouwd

100% echte accounts en veilig levering

+10.000 klanten

Ruim 10.000 klanten vertrouwden sinds 2012

Kwaliteitsgarantie

100% Leveringsgarantie of geld terug

+5 jaar ervaring

Al meer dan 6 jaar ervaring

Nederlandse bedrijf

Nederlandstalige ondersteuning

Hoe werkt het?

Wij werken met een uniek stappenplan om iedere campagne te doen slagen voor onze klanten.

Stap 1

De eerste stap is aan u om te zetten. Als je likes wilt kopen, dan plant u de campagne en het budget. Wij bieden hier veel mogelijkheden in, zodat u de campagne goed kunt afstemmen op wat je doelen zijn. 

Stap 2

De tweede stap is het plaatsen van uw bestelling en het voldoen van de betaling. Wij gaan hierna direct voor u aan de slag en nemen de derde stap van het unieke stappenplan voor onze rekening.

Stap 3

De derde stap kost u geen moeite. U krijgt van ons een bevestiging van uw bestelling en wij gaan met uw Facebook pagina aan de slag. Het kost ons in de meeste gevallen 12 uur om te werken aan uw opdracht.

Wanneer je heel veel Facebook likes wilt kopen, zoals 100.000 likes bijvoorbeeld, dan kan het proces langer in beslag nemen. Uiteraard laten wij je weten wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Likeskopen.nl. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

Kan ik volgers uit specifieke landen krijgen?
Nee, wij zorgen ervoor dat er een algemeen publiek aangesproken wordt en uit dit algemene publiek bepalen de personen uiteraard zelf of zij een like willen geven of niet. Hier hebben wij geen invloed op. Alleen middels Facebook Ads zelf is het mogelijk om specifieke volgers te krijgen, hoewel u waarschijnlijk ook wel eens anders leest. Wij willen u geen loze beloften doen. Wanneer u echt specifieke volgers wilt, uit bepaalde landen of steden, dan raden wij u aan om Facebook Ads aan te spreken.

Zijn de likers echte mensen?
Ja, het gaat altijd om échte mensen die je pagina of foto liken. Wij promoten je pagina onder een groot publiek en de personen die hierop besluiten om uw pagina te liken doen dit uit eigen beweging. Wij maken geen gebruik van zogenaamde click-farms, wij gebruiken geen bots voor het verkrijgen van likes en wij betalen mensen ook niet om pagina’s te liken.

Er zijn ook goedkopere oplossingen. Wat maakt uw service anders?
Wij onderscheiden ons op meerdere manieren van de goedkopere oplossingen. U ziet alleen aan onze homepage al dat wij ons onderscheiden van de bedrijven die goedkope opties aanbieden. Wij bieden een hogere kwaliteit, wij zijn in staat om garanties over ons werk te bieden, wij werken eerlijk en betrouwbaar, wij zorgen voor échte volgers en wij staan altijd voor u klaar. Veel bedrijven die goedkopere opties bieden maken gebruik van software waarmee tijdelijk nep-volgers worden gerealiseerd die na een aantal weken weer verdwijnen.

Kan ik geen problemen krijgen met Facebook door de likes?
Al jaren zetten wij ons in om voor onze klanten échte volgers te werven en het is nog nooit voorgekomen dat Facebook om deze reden een pagina heeft verwijderd. Over het algemeen is het zo dat alleen Facebook pagina’s met veel nep-volgers, die door software worden aangebracht, worden verwijderd. Wij maken geen gebruik van software, maar zorgen voor échte mensen om te liken. Hierdoor is onze service veilig om te gebruiken.